OPG Enio Šantić http://www.povrce-santic.hr/ Na OPG Enio Šantić već se gotovo 15godina bave proizvodnjom povrća, koje prodaju za potrebe Podravke i otkupljivačima za veliko. hr Krastavci (salatni) http://www.povrce-santic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/krastavci-salatni/36856

Naše salatne krastavce moguće je pronaći u gotovo svim velikim trgovačkim lancima u zemlji. Također, možete kupiti i na našem gospodarstvu.

Salata (kristalka) http://www.povrce-santic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/salata-kristalka/36857

Zelena salata od davnina je zauzela svoje mjesto u kulinarstvu širom svijeta. Uvelike doprinosi Vašem zdravlju. Kupiti je možete na našem OPGu ili u većini trgovačkih lanaca u zemlji kojima prodajemo. Kupujete li povrće u trgovinama, odaberite naše domaće, koje odmah nakon berbe odlazi do polica trgovačkih lanaca.

Kupus http://www.povrce-santic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/kupus/36858

Znanstvenici smatraju da se blagotvorna svojstva kupusa temelje na obilju antioksidansa koji štite od karcinoma, prehrambenim vlaknima, vitaminima, kalciju te drugim mineralnim tvarima koje sadrži.

Hranite se i Vi zdravo kupujući svježi kupus. Kupujete li povrće u trgovinama, odaberite naše domaće, koje odmah nakon berbe odlazi do polica trgovačkih lanaca. Također, kupus možete nabaviti i na našem OPGu.

Paprika (babura, ajvarica) http://www.povrce-santic.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/paprika-babura-ajvarica/36859

Paprika je cijenjena zbog visokog sadržaja vitamina, šećera, bjelančevina i mineralnih soli.
Koristi se tijekom cijele godine, u svježem stanju, i u prerađenom stanju. Stoga je možete kupiti na našem OPGu ili pronaći u trgovačkim lancima diljem zemlje, koji otkupljuju od nas.